top of page

orhanunalzorba Grubu

Herkese Açık·17 üye

İnternet kafe günlerini özleyenler: CS 1.6 hâlâ oynanır mı?

Merhaba arkadaşlar. Bugün eski internet kafe günlerini düşünürken içim bir tuhaf oldu. Hep birlikte Counter-Strike 1.6 oynadığımız, sıra beklediğimiz, birbirimize taktik verdiğimiz o akşamları çok özledim. Şimdi evde tek başıma CS 1.6 oynamak istiyorum ama nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Geçenlerde https://csget.me/tr/ diye bir siteye denk geldim. Sayfa Türkçe ve CS 1.6 indir bölümü var gibi görünüyor. Ancak daha önce kullanmadım, güvenilir mi emin değilim. Aranızda buradan Counter-Strike 1.6 indirip kuran var mı? Windows 11’de sorunsuz çalışır mı? Botlarla oynayabilir miyim? Eski sunuculara bağlanmak için ekstra ayar gerekir mi? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

10 görüntülenme
jenowo32324
4 gün önce

Merhaba, ben de internet kafe günlerini çok özleyenlerdenim. O akşamları geri getirmek zor ama en azından evde CS 1.6 oyna mak mümkün. Bahsettiğin siteyi ben de bir süre önce denedim. Açıkçası sayfa sade ve anlaşılır. Counter-Strike 1.6 klasik sürümü için hazırlanmış, kurulum adımları basit. Windows 11 üzerinde çalıştırdım, şimdilik bir sorun görmedim. Botlarla oynamak mümkün, sunucular için ekstra bir ayar yapmam gerekmedi. Dosyalar temiz görünüyordu, yine de indirdikten sonra antivirüs taraması yapmanı öneririm. Eğer sen de CS 1.6 oyna ve eski günleri yad etmek istiyorsan, denemeye değer. Ben memnun kaldım, çevremde soranlara da söylüyorum. Umarım senin için de sorunsuz olur. Eski oyunların tadı gerçekten başka, hele CS 1.6 gibi bir klasikle akşamları birkaç el atmak paha biçilmez.

© 2023  Orhan Ünal Zorba

bottom of page